Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Poker

2008.07.22

Üdvözöllek!

 

 

Van  szabad 10  perced??Ér neked annyit 10 perc, hogy örök éltre megváltozzon az Online pókerről kialakított véleményed?Rengetegen megtudnak élni pókerből.Te miért ne tudnál?

 

 

Ha úgy gondolod, hogy számodra sok lenne a könyv,akkor nem is rabolom tovváb az időd.Gondolom, hogy már játszol online.

Nem kell más tenned mint ráklikkelni az alábbi linkre:

 

http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=atcsy

 

 

Valószínű azért nem tudnál eddig megélni mert nincs bátorságod pénzt befizteni vagy nincs fölös pénzed vagy úgy érzed nincs elég  tudásod, hogy megálld a helyed!

Azért készítettem ezt az E-bookot, hogy minnél több embernek elmondjam, hogy az ONLINE PÓKER egy kimagaslóan jó kereseti lehetőség lehet bárki számára!De ha a fenntebb leírt problémákkal rendelkezel ne keseredj el mert a Pokerstrategy segít neked mind a tudásban  és mind a pénzben is.Ad neked pénzt és tudást is!Hihetelen mi?

Először én is azt hittem, hogy csak ugratnak,de később rájöttem, hogy minden igaz.

Valóban adnak pénzt és valóban megtanítanak játszani.

 

Ha szertnél megtudni mindent a pókerről és szeretnél eredményes online játékos lenni akkor olvasd tovább a könyvet, ha úgy vagy vele , vagy ha még ezek után is úgy vagy vele, hogy  a póker egy szerencsejáték és avval az ember csak bukni tud, akkor kérlek zárd be a könyvet ez nem neked való!

Az Online Pókernél egyszerűbb jöveledem kiegészítés vagy megélhetés nincs és nem is lesz, persze ha stratégikusan játszol és ebben segít neked ez az E-book!

 

Sokan azt gondolják a pókerről, hogy egy szerencsejáték és ebben csak veszteni lehet!

Csak gondoljatok bele, hogy a profi játékosok hogyan tudnak dollár milliókba kártyázni, és hogyan történt az meg, hogy rengetegen lesznek milliomosok csupán a pókerből, pedig ők is csak olyan egyszerű emberek mint te vagy én!Azzal a különbséggel, hogy ők tudják a póker nem szerencsejáték és legjobb játék stílus a feszes agresszív!

A pókerhez nem kell fizikum, mint egy atlétának nem kell kell hozzá kimozdulni otthonról és nem kell bújkálni az APEH elől de viszont így is óriási pénzeket lehet vele szerezni!

 

 

 

„ Számomra minden játszma olyan, mintha egy háborút vivnék ”

John Juanda

(A világ legjobb NL Cash game játékosa)

 

 

Ha most elgondolkodtál azon , hogy mi az a feszes-agresszív stilus az már haladás, mível érdekel a dolog, de még nincs meg a kellő tudásod a pókerhez.Nem kell elkeseredni nem kell fizetni óriási összegeket, hogy megtanulj pókerezni , mivel a Pokerstrategy a világ legnagyobb pókeriskolája a karjaiba vesz ha rákattintasz a linkre.

Több száz startégia cikkel, élő edzésekkel vár téged.És természetesen mit ér a tudás ha nincs rá pénz?

A Pokerstrategy erről is gondoskodik, mert mindenki aki beregisztrál hozzájuk természtesen

 

Kap 50+100dollárt, ha elmúltál már 18 és kitöltöd a kvízt, amit egyszerüen meglehet csinálni amennyiben elolvasod a hozzá tartozó stratégia cikekket!

 

http://www.pokerstrategy.org.uk/about/?referer=atcsy

 

Már sok pókeriskola van a világon, de viszont egyik sem törödik az emberrel a legtöbbje csak igérget és az ember rájön, hogy ez nem neki való. Sajnos már sok ilyen ’iskolát’ kipróbáltam,

de csak a pénzem ment rá.De viszont mikor rátaláltam Pokerstrategyre rájöttem, hogy létezik még pókeriskola ami törődik a tagokkal, élő ingyenes edzéseket tart és egy igényes és moderált fórumot vezet a példakezeink megbeszélésére!Ezért merem nyugodt szívvel ajánlani bárkinek a Pokerstategyt!

 

Gyakorlatilag nem kell semmít sem kockáztatnod, hogy sikeres legyél.Ez nem MLM, hogy fizess be x összeget és akkor talán kapsz valami jutalmat.Ez nem rózsaszíncsekkes átverés!

Hihetelennek hangzik, hogy valaki ad pénzt sőt még tudást és ha elbuknád a pénzt (amit kétlek,mert a Pokerstrategyn szerzett tudással eredményes játékos leszel),akkor semmilyen következménye nincs nem fogják elárverezni a házad :D

 

.

 

 

És végül a Pokerstrategy engedélyével engedd meg, hogy idézzek az Üzleti modelljükből.

Ez jobban nyomatékosítja, hogy a Pokerstrategy komolyan gondolja és nem szerencsejátéknak nézi a pókert

Ime:

„ 50$-t+100$ pókertőke ingyen, kötelezettség, kockázat és hátrány nélkül? Nagyon nehéz elhinni, de igaz.

A PokerStrategy minden új tagjának ingyenes tananyagot és 50$ kezdőtőkét biztosít. A további 100$ ajándék kiegészítő bónusz, melyet pókerezéssel tudsz megszerezni.
Sok hobbi-játékos csak szórakozásból játszik az interneten és nincs meg a szükséges stratégiai tudása ahhoz hogy sikeresen pókerezzen. Mi ezt most kockázatmenetesen biztosítjuk számodra, ha csatlakozol felhasználóinkhoz.

Miként lehetséges mindez?
A PokerStrategy projektet tagjaink által finanszírozzuk. Ha tagjaink egy pókerplatformon játszanak, jutalékot kapunk a platformtól. Ez a jutalék kizárólag a pókerplatform bevételéből származik. Csak akkor kapunk jutalékot, ha a tagok pókereznek. Ha sikeres vagy és nyersz, akkor a PokerStrategy is nyer, minél sikeresebb vagy, annál többet nyerünk mi is. Ha kezdő tanulóink elvesztik az 50$ ajándékot, akkor sem ők, sem mi nem nyerünk.

Tehát a célunk ugyanaz: hogy felhasználóink - te is - sikeres pókerjátékossá váljanak.
Ezért igyekszünk a lehető legszínvonalasabb felkészítést nyújtani tagjaink számára. Stratégiai oktatóanyagunkat több mint 20 Hold'em könyv, számos adatbank és rengeteg játéktapasztalat segítségével állítottuk össze, hogy tagjaink a leghatékonyabb oktatásban részesüljenek.  Mindig elérhető oktató videóink, valamint az élő coaching/edzéseink is fontos részét képezik pókeriskolánknak.
Oktatóanyagunk hatékonysága és az elmúlt időszak sikerei alapján nyugodt lelkiismerettel fektetjük be minden új tagunkba 50$+100$ ajándék kezdőtőkénket. Eddigi tapasztalataink és közösségünk egyre növekvő száma bizonyítja, hogy a PokerStrategy nemcsak a legfontosabb név a pókeroktatásban, hanem egyet jelent a sikeres pókerjátékos fogalmával is. ”

 

 

Köszönöm, hogy elovastad az E-bookom remélem nem volt hiába ez az 10 perc.

Remélem elértem vele a célom nálad és hamarosan találkozunk a póker asztaloknál.

 

Csak sok sikert tudok kívánni, hogy mihamarabb belekezdj és lehető legjobb és leggazdagadbb pókerjátékos váljék belőled!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.